Obre Kame Kame Sant Cugat, una nova botiga especialitzat en manga

L'establiment, que obre portes aquest dimecres al carrer Sant Medir, també ven jocs de taula i funko pops


  • Comparteix:

La botiga de còmics japonesos Kame Kame obre portes aquest dimecres/ Foto: Cugat Mèdia

La botiga de còmics japonesos Kame Kame obre portes aquest dimecres/ Foto: Cugat Mèdia

Arriba a Sant Cugat Kame Kame, un nou establiment de la ciutat dedicat al manga (còmics japonesos). A la botiga, que obre portes aquest dimecres al carrer de Sant Medir número 12, també s'hi poden trobar jocs de taula i altres objectes de temàtica manga, com ara figuretes d'acció, samarretes, gorres i tasses; així com Funko Pops, uns ninots de vinil que imiten la figura de personatges de pel·lícules i sèries de televisió coneguts. 'A Sant Cugat li feia falta una botiga així, per la densitat de població que té creiem que hi ha molts frikis', ha explicat a Cugat Mèdia l'encarregat de Kame Kame a Sant Cugat, Gabriel García.

"La intenció és fer una bona campanya de Nadal i convertir-nos en la botiga de referència del manga a Sant Cugat", ha afegit García.

Kame Kame, que ja compta amb establiments a Sabadell, Terrassa i Rubí, també va estrenar al setembre la seva propia revista de manga amb històries creades per autors de Catalunya i la resta de l'Estat.

García, que s'ha mostrat molt satisfet per la gran acceptació que ha tingut aquesta revista, ha assegurat que en els últims anys hi ha hagut "un boom" en el nombre de lectors i aficionats del manga i la cultura japonesa.


Kame Hame

Es poden trobar còmics, figures relacionades amb el manga i funko pops. La intenció és fer una bona campanya de Nadal i establir-nos a Sant Cugat com a botiga de referència



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.