El Quinto de Nadal també s'anul·la per la situació de la pandèmia

Serà el segon any que no es pot desenvolupar presencialment aquesta activitat nadalenca, i enguany no tindrà ni versió en línia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Quinto / Foto: Ajuntament (Marc Quevy)

Imatge d'arxiu del Quinto / Foto: Ajuntament (Marc Quevy)

El Quinto de Nadal queda també cancel·lat. Després de l'anul·lació d'activitats com 'Pedra i Sang' i amb l'anunci de les noves restriccions per aturar els contagis de Covid-19, l'Assemblea del Quinto ha decidit cancel·lar l'activitat, que estava prevista al Parc Jove -parc Ramon Barnils- amb un aforament de 900 persones. Així, queden suspeses totes les sessions dels dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre d'aquesta tradició organitzada per Cal Temerari, que tampoc tindrà versió en línia.

L'any passat ja es va haver d'anul·lar el Quinto, però es va celebrar en una versió televisada amb el suport tècnic de Cugat Mèdia.

Aquest any, l'organització ha decidit cancel·lar "per responsabilitat" davant els contagis, no només amb el públic, sinó també amb els voluntaris, ha explicat a Cugat Mèdia la membre de l'Assemblea del Quinto, Ariadna Sierra. És per això, juntament amb la falta de temps, que tampoc hi haurà retransmissió en directe.

Tot i així, des de Cal Temerari animen tothom a jugar al Quinto a casa seva.



Ariadna Sierra

Per l'actual situació de Covid, les noves mesures i la responsabilitat col·lectiva, no només amb el públic sinó també amb les voluntaries, creiem necessari suspendre el Quinto. Esperem tornar l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.