Adenc demana al TSJC cautelars urgents perquè s'aturi el procés de licitació de l'edifici de La Mirada

L'entitat ecologista i SOS Volpelleres també amplien el contenciós administratiu contra la licitació del contracte d'execució del projecte executiu


Temes relacionats

La Mirada: més de 15 anys d'història d'una escola que encara no té edifici (21/des/21)

Nou pas endavant de La Mirada: llum verda a l'expedient de contractació per a la construcció (14/des/21)

Adenc anuncia que el TSJC ha admès a tràmit el contenciós administratiu contra la ubicació del nou edifici de l'escola La Mirada (18/oct/21)


  • Comparteix:

L'escola La Mirada s'ha de construir ocupant una part del bosc de Volpelleres / Foto: Ajuntament

L'escola La Mirada s'ha de construir ocupant una part del bosc de Volpelleres / Foto: Ajuntament

Adenc i SOS Volpelleres ja han demanat les mesures cautelars per aturar la construcció de l'edifici de l'escola La Mirada al bosc de Volpelleres. Les entitats ecologistes estaven esperant que el ple aprovés definitivament l'expedient de contractació per a la construcció per demanar les cautelars. La seva petició al TSJC és que se suspengui l'acord del ple i es paralitzin les obres de trasplantament d'arbres i arbustos. A més, també demanen ampliar el recurs contenciós administratiu contra el projecte bàsic i executiu de l'escola La Mirada.

Les dues entitats ecologistes expliquen a Cugat Mèdia que van valorar l'opció de presentar mesures cautelaríssimes, que són les que es presenten quan el procés de construcció està més avançat, però asseguren que ho han volgut fer ara, abans de la licitació, perquè l'Ajuntament no hagi d'afrontar indemnitzacions a les empreses contractades.

Foto: Cugat Mèdia
El mapa de la zona on s'ubicarà l'edifici de La Mirada / Foto: Arxiu Ràdio Sant Cugat


Adenc va presentar el contenciós administratiu fa uns mesos, i el TSJC el va acceptar a tràmit el 8 de setembre. El següent pas havia de ser la petició de mesures cautelars, i un cop el ple extraordinari del 14 de desembre passat va aprovar definitivament els plecs de la licitació de l'obra, han fet la petició per "suspendre l’executivitat de l'acord del ple, la paralització del projecte d'obra dels treballs de trasplantament d’arbrat, arbustos i arbres exemplars i la paralització de l'expedient de licitació del contracte d'execució del projecte bàsic i executiu, publicat al portal de contractació pública de la Generalitat el passat 15 de desembre", segons diu el comunicat de les entitats ecologistes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.