Es cancel·len les campanades i la festa de Cap d'Any de la plaça d'Octavià

La tinenta d'alcaldia de Cultura ha explicat que no té sentit celebrar aquests actes si torna el toc de queda d'1 h a 6 h


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les campanades a la plaça d'Octavià / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de les campanades a la plaça d'Octavià / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat es queda sense campanades i sense festa de Cap d'Any a la plaça d'Octavià. La decisió, avançada per la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, arriba arran de les noves restriccions anunciades per la Generalitat i pendents d'aprovació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), entre les quals, el toc de queda d'1 a 6 h de la matinada.

Madrona també ha aprofitat per explicar que des de l'Ajuntament ja han reduït l'aforament de totes les activitats d'interior al 70%, però que, de totes maneres, encara no s'havia assolit aquest percentatge en cap d'elles, de manera que ningú amb entrada quedarà fora del tall.

Aquesta és la quarta activitat nadalenca que es cancel·la en poques hores, després de l'anul·lació del Quinto de Nadal, de totes les funcions de 'Pedra i Sang' i del Ball de Gala i Festa del soci de la Unió.

Respecte a les altres activitats del programa i, especialment a les cavalcades, Madrona ha assegurat que, de moment, segueixen endavant.


Esther Madrona

No podrem celebrar la festa que teníem preparada per Cap d'any a la plaça d'Octavià, una festa que havia de començar a les 23.30 h i s'havia d'allargar fins a les 3 h de la matinada, amb un dj previ, les campanades i un concert posterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.