Duch diu que 'seria estrany' que s'apliquin les mesures cautelars que ha demanat Adenc per La Mirada

El tinent d'alcaldia respecta la decisió dels ecologistes, però assegura que l'Ajuntament seguirà escurçant terminis mentre cap jutge s'hi oposi


  • Comparteix:

Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà / Foto: Cugat Mèdia

Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament es mostra molt tranquil davant la presentació de les mesures cautelars urgents per part d'Adenc contra la construcció de l'escola la Mirada. El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha explicat que els assessors jurídics els han dit que 'seria estrany' que el jutge acceptés les mesures cautelars. Per aquest motiu, el govern municipal seguirà amb el seu pla d'escurçar terminis per acabar l'obra com més aviat millor.

"Nosaltres seguim endavant, i si en algun moment un jutge diu alguna cosa, ho estudiarem", ha afirmat Francesc Duch, que entén com a normals les al·legacions i mesures cautelars presentades per l'entitat ecologista, perquè no estan d'acord amb el procés. En tot cas, el tinent d'alcaldia assegura que el govern local està convençut que el projecte de l'escola és compatible amb la preservació del parc del Bosc de Volpelleres. "I si passen coses les afrontarem com amb tots els entrebancs que ens hem anat trobant fins ara", ha conclòs.

CONSULTA LA CRONOLOGIA DE LA MIRADA

Foto: Cugat Mèdia
El mapa de la zona on s'ubicarà l'edifici de La Mirada / Foto: Arxiu Ràdio Sant Cugat







Francesc Duch

Els assessors jurídics ens donen certa tranquil·litat i que seria estrany que s'apliquessin aquestes mesures cautelars i continuem amb la màxima pressa possible.

Francesc Duch

Nosaltres seguim endavant, i si en algun moment un jutge diu alguna cosa, ho estudiarem. Entenem que aquestes al·legacions són normals si hi ha una associació que no està d'acord amb el procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.