Liam Neeson s'enamora de La Floresta i compra la casa de Lluís Ribas

Aquesta ha estat la innocentada de Cugat Mèdia, amb la complicitat de l'artista Lluís Ribas


  • Comparteix:

La façana de la casa del pintor santcugatenc Lluís Ribas a La Floresta / Foto: Cedida

La façana de la casa del pintor santcugatenc Lluís Ribas a La Floresta / Foto: Cedida

Liam Neeson ha comprat la casa de Lluís Ribas a la Floresta. Tal com ha confirmat el pintor santcugatenc a Cugat Mèdia, arran dels dies de novembre i desembre que va estar gravant escenes de la seva última pel·lícula al districte, es va 'enamorar' de la casa de Ribas i li va fer una oferta. El pintor admet que al principi va pensar que era una broma que li feia algun amic, però al final va resultar cert, i la venda es formalitzarà abans de l'estiu que ve.

Aquesta notícia ha estat la innocentada d'enguany de Cugat Mèdia!

Foto: Cedida
El pati interior de la casa de Lluís Ribas a La Floresta / Foto: Cedida


L'actor nascut a Irlanda del Nord de 69 anys, conegut per pel·lícules com 'Love Actually', 'La llista de Schindler' o 'Star Wars: L'amenaça fantasma', va venir a Sant Cugat a gravar escenes de la pròxima pel·lícula del director Neil Jornan, on es posa a la pell del detectiu privat Philip Marlowe, creat per l'escriptor Raymond Chandler. La productora va buscar a La Floresta l'ambient gris dels anys 30 i 40 de Los Angeles, tal com va explicar Cugat Mèdia en un reportatge.

Lluís Ribas admet que feia temps que li rondava pel cap de vendre la casa perquè "és massa gran i m'estic fent gran" i ha aprofitat l'oferta irrenunciable de Liam Neeson, una xifra que no ha volgut revelar a Cugat Mèdia.




Lluis Ribas

Em va dir que havia passat per aquí i que fins i tot va llogar un dron per estudiar bé la casa, que es va enamorar de la casa i que volia parlar-ne.

Lluís Ribas

És una casa molt gran i jo ja m'estic fent gran, i tot i que no ho havia pensat seriosament de vendre-la. Però ell s'ha enamorat de la zona i ho voler fer ràpid, abans de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.