Una botiga de Sant Cugat, la primera de la comarca amb segell WPN Premium de Magic

Ocio Central, situada al carrer Sant Llorenç, està especialitzada en jocs de cartes com Magic, jocs de taula i també còmics


  • Comparteix:

Interior de la botiga Ocio Central, al carrer Sant Llorenç de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Interior de la botiga Ocio Central, al carrer Sant Llorenç de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els amants dels jocs de cartes com Magic, o dels jocs de taula i dels còmics tenen des de l'estiu una botiga de referència a Sant Cugat. Ocio Central, situada al número 30 del carrer Sant Llorenç, ha rebut recentment el segell Premium per part de la xarxa de jugadors WPN (Wizards Play Network), que només tenen cinc botigues més arreu de Catalunya. Una catalogació que, a banda de reconeixement dins d'aquest món, també comporta productes i esdeveniments oficials en exclusiva.

Després de vendre durant anys i especialitzar-se en aquest tipus de productes, Francico Ruiz i la seva parella, Lorena Molero, van decidir obrir un establiment físic aquest juliol, que s'ha convertit en l'únic d'aquestes característiques a la ciutat després de 20 anys. En declaracions a Cugat Mèdia, el responsable recorda que la pandèmia ha provocat un 'boom' en les vendes de jocs de taula de fins al 400%.

Sala de jocs d'Ocio Central / Foto: Cugat Mèdia

Sala de jocs d'Ocio Central / Foto: Cugat Mèdia / Foto: Foto: Cugat Mèdia



A més, a Ocio Central també tenen una sala de jocs, ludoteca i servei de cafeteria per poder jugar-hi allà mateix. També estan ampliant la secció de còmics, que inclou manga, però també obres americanes i europees.


Francisco Ruiz

Portem sis mesos a Sant Cugat, on no hi havia cap botiga així des de fa 20 anys. Tenim sala de jocs, ludoteca, servei de cafeteria. I som l'única botiga del Vallès catalogada com a WPN Premium. A Catalunya només n'hi ha cinc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.