Detingut un home que feia 'un passeig' dins una casa de Mira-sol

El presumpte lladre va ser sorprès pels Mossos el dia de Sant Esteve dins un habitatge amb eines per robar i els va dir que estava fent un vol


  • Comparteix:

El passeig Baixador de Mira-sol / Foto: Google

El passeig Baixador de Mira-sol / Foto: Google

Els Mossos han detingut una persona que va ser sorpresa dins una casa del passeig Baixador de Mira-sol el dia de Sant Esteve a la tarda. El presumpte lladre es trobava dins de l'habitatge quan les càmeres de seguretat el van detectar i van avisar a la policia, que hi va enviar dos agents que estaven vigilant la zona. Quan els mossos li van preguntar què feia dins de la casa, va respondre que estava fent 'un passeig', tot i que duia un martell i altres eines per accedir a domicilis.

L'home va passar a disposició del jutge el 27 de desembre, que el va deixar en llibertat. La seva detenció forma del dispositiu conjunt que tenen els Mossos i la Policia Local per evitar robatoris als habitatges.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.