Les quarantenes es redueixen a només set dies

La Comissió de Salut Pública decideix escurçar l'aïllament de les persones positives i dels contactes estrets no vacunats


  • Comparteix:

L'aïllament es redueix tant per a persones contagiades com per a contactes estrets sense vacunar / Foto: ACN

L'aïllament es redueix tant per a persones contagiades com per a contactes estrets sense vacunar / Foto: ACN

El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han acordat reduir de deu a set dies la quarantena de positius en Covid-19, i també la dels contactes estrets d'aquests que no estiguin vacunats. Ho ha decidit per unanimitat la Comissió de Salut Pública en una reunió aquest dimecres a la tarda prèvia al Consell Interterritorial de Salut, segons han confirmat fonts del Ministeri de Sanitat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

La decisió arriba en plena sisena onada amb els contagis disparats per la variant òmicron. D'aquesta manera, a partir d'ara les persones contagiades podran escurçar el període d'aïllament. Diverses autonomies havien plantejat reduir la quarantena a cinc dies, però finalment la decisió ha estat que siguin set.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.