Els actes del dia internacional de la dona estaran dedicats a la cultura


  • Comparteix:

Els actes s'allargaran més de dues setmanes

Els actes s'allargaran més de dues setmanes

Una tertúlia amb les actrius de l'obra 'La Plaça del Diamant', un taller de dones immigrades o una xerrada amb el diputat Carles Campuzano sobre les pensions de viduïtat són algunes de les activitats programades pel servei municipal DonaInformació i altres entitats de la ciutat per commemorar el dia internacional de la dona. La gran quantitat d'actes programats fa que un any més les jornades s'allarguin durant més d'una setmana.

El dia internacional de la dona se celebrarà enguany a la nostra ciutat amb més d'una dotzena d'activitats, moltes d'elles relacionades amb el món de la cultura. I és que s'ha volgut aprofitar commemoracions com la de l'any del llibre per establir una relació entre dona i cultura. És per això que Marta Subirà, regidora d'Igualtat, ha volgut assenyalar que des de l'Ajuntament es vol treballar transversalment des de tots els àmbits que afecten a la dona i més ara que s'està tirant endavant el Pla d'Igualtat.

Marta Subirà

Des de l'Ajuntament intentem trebalar d'una manera transversal amb els temes que afecten a la dona, i més enguany que estem tirant endavant el Pla d'Igualtat que ens fa estar més atents


Els actes començaran el divendres 4 amb la tertúlia amb les actrius de l'obra de teatre 'La Plaça del Diamant' que aquella mateixa nit actuaran al Teatre Auditori, i es posarà punt i final amb la concentració mensual a la Plaça Barcelona que s'avançarà al dilluns 21 perquè aquell divendres és Divendres Sant.

La presidenta de l'associació de dones 'Atena', Carme Larraburu ha arofitat la presentació de les activitats per reclamar a l'Ajuntament una major implicació amb el servei DonaInformació. L'escoltem.

Carme Larraburu

Volem una major dotació de recursos humans i econòmics per Dona Informació i exigim un espai per les dones de Sant Cugat


Larraburu ha volgut destacar que tots aquests actes han de servir per sensibilitzar als ciutadans de la situació real de la dona la nostra societat. En aquest sentit ha volgut recordar que actualment a Catalunya la imatge de pobresa és la d'una dona, gran i viuda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.