Una santcugatenca, retinguda a la capital de les Maldives

Juntament amb la seva parella, està a un hotel de Male sense poder sortir per haver donat positiu en Covid-19


  • Comparteix:

La santcugatenca Sofia Tonola es troba retinguda a la capital de les Maldives, Male, des de fa una setmana. Ella i la seva parella havien viatjat fins a un resort del país i en el moment de la tornada els van impedir volar, ja que havien donat positiu en Covid-19. Des d'aquell moment, la santcugatenca ha iniciat un periple administratiu que els manté retinguts en un hotel de Male sense poder sortir de l'habitació.

Segons ha explicat Tonola a Cugat Mèdia, es troben bé, sense símptomes, però les condicions de la seva estada no són les idònies. No poden sortir de l'habitació, no la netegen i els hi han impedit realitzar-se una nova PCR.

De fet, la santcugatenca ha relatat que inicialment els van assegurar que els traslladarien a un altre resort d'una altra illa, destinada als casos Covid-19. Finalment, però, els van ubicar en un hotel de la capital, on han de completar 14 dies de quarantena i passar una nova PCR.

Tonola assegura que l'asseguradora del viatge s'ha desentès de la seva situació i estan en mans del govern de les Maldives, que no els pot reubicar en un altre resort ni avançar la PCR per sortir del país. "Fa una setmana que estem tancats en una habitació", ha relatat la santcugatenca, qui diu que s'ha posat també en contacte amb l'ambaixada italiana a Sri Lanka a l'espera de poder gestionar el seu cas. 


Sofia Tonola

Ens hem trobat tancats en aquesta habitació superpetita des de fa una setmana. No venen a fer el llit, ni a canviar les tovalloles ni a recollir el menjar. És increïble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.