Alegria a l'administració santcugatenca que ha venut part del segon premi del sorteig de Reis

Des de l'administració expliquen que no saben quants dècims van vendre perquè van ser per terminal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Centre Comercial, on s'han venut els dècims del segon premi / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Centre Comercial, on s'han venut els dècims del segon premi / Foto: Google Maps

L'administració número 4 de Sant Cugat ha estat una de les afortunades durant el sorteig de Reis, ja que va vendre una part dels dècims del 44469, el número del segon premi. Des d'aquesta administració, que és la del Sant Cugat Centre Comercial, s'han mostrat molt contents d'haver repartit part dels dècims, tot i que no saben segur quants en van vendre. Això és 'perquè no són uns números tradicionals, eren dels que es fan per màquina, per terminal, i aleshores els albarans d'això desapareixen el dia del sorteig i no ho veiem', explica Helena, empleada de l'administració número 4 de Sant Cugat: 'I com que era un dia festiu, no vam accedir a l'administració'.

Segons la treballadora, hi ha persones que van a l'administració a comentar el premi, però ningú no hi ha anat a dir que en tenia un número: "No sabem qui ha estat agraciat", assegura. Des de l'administració també expliquen que aquestes festes la venda s'ha animat força. I que tot i que no saben quants diners han repartit durant el sorteig de Reis, estan molt contents: "Sobretot pels agraciats, i també per la resta de persones que s'acosten i saben que poden tenir algun premi. Perquè el que no hem de perdre mai és la il·lusió i l'esperança".


Helena

Estem contents, molt contents. Sobretot pels agraciats, i també per la resta de persones que s'acosten i saben que poden tenir algun premi. Perquè el que no hem de perdre mai és la il·lusió i l'esperança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.