Quanta gent hi ha a la llista d'espera per una pròtesi de genoll?

Cugat Mèdia recull les dades de les llistes d'espera a Mútua Terrassa per intervencions quirúrgiques, proves diagnòstiques i consultes externes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, que dona servei a Sant Cugat / Mútua Terrassa

Imatge d'arxiu de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, que dona servei a Sant Cugat / Mútua Terrassa

L'Hospital Universitari Mútua Terrassa, el centre públic de referència per a Sant Cugat, resol les llistes d'esperes d'intervencions quirúrgiques en processos oncològics, cataractes i pròtesis de genoll i maluc abans del temps màxim establert pel departament de Salut. Per exemple, la Generalitat estipula que un pacient no pot esperar més de 180 dies per rebre una pròtesi de genoll i la Mútua fa aquesta intervenció en 69 dies. Cugat Mèdia ha recollit, a través del portal CatSalut, les dades de desembre de 2021 de les llistes d'espera a l'hospital egarenc, tant les que fan referència a les intervencions quirúrgiques com les de proves diagnòstiques i consultes externes d'especialitats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.