L'antiga Carnisseria Jordi es converteix en una botiga de menjar vegà per emportar

'L'Altra Cuina' és al carrer de la Plana de l'Hospital i ofereix plats tradicionals, interpretats amb productes vegans i de proximitat


  • Comparteix:

El nou local vegà ja està disponible. / Foto: Cugat Mèdia

El nou local vegà ja està disponible. / Foto: Cugat Mèdia

'L'Altra Cuina' és un nou local de menjar vegà per emportar, localitzat al número 11 bis del carrer de la Plana de l'Hospital, al centre de Sant Cugat. El propietari de la botiga, Marçal Martínez, ha explicat a Cugat Mèdia que s'ofereixen 'plats vegans amb productes de proximitat'. Martínez puntualitza que són 'plats tradicionals de tota la vida, però interpretats' sense productes d'origen animal. Aquest nou comerç ocupa, curiosament, el local on abans hi havia la Carnisseria Jordi, que va haver de tancar després que el seu propietari, Jordi Feliu, fos de les primeres persones de Sant Cugat en contagiar-se de Covid. Feliu va explicar la seva experiència en aquest reportatge de Cugat Mèdia.

La nova botiga de menjar vegà ha obert aquest dilluns i, de moment, estarà oberta de dilluns a dissabte, de 12 h a 16 h. Tot i això, el propietari de la botiga ha afirmat que "han d'acabar de fixar horaris", de manera que l'horari inicial es podria veure modificat.


Marçal Martínez

És tot cuina vegetal, són plats vegans amb productes de proximitat amb tots els productes ecològics possibles, amb cuina molt casolana, plats tradicionals de tota la vida, però interpretats i portats a aquesta cuina què és la vegana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.