Els FGC tallen per obres la línia entre Valldoreix i les estacions d'Hospital General i Volpelleres aquest cap de setmana

Les obres es fan per adaptar la línia per a l'augment la freqüència de trens previst per Sant Joan


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Les obres de millora de les línies S1 i S2 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), previstes per aquest cap de setmana del 22 i 23 de gener, deixaran fora de servei les estacions de Valldoreix, Sant Cugat, Mira-Sol, Hospital General i Volpelleres. Les afectacions es produiran des de les 22 h del dissabte 22 de gener i durant tot el diumenge 23 de gener. L'empresa oferirà un servei de bus llançadora entre les estacions afectades. El motiu de les obres és millorar la senyalització ferroviària i poder adaptar les vies als 15 nous trens que entraran en servei per Sant Joan (24 de juny) per poder oferir així un tren cada dos minuts i mig a Sant Cugat en hora punta, i cada 5 minuts a Terrassa i Sabadell.

Plànol d'afectació de les vies de FGC a Sant Cugat

Plànol d'afectació de les vies de FGC a Sant Cugat / Foto: FGC

A conseqüència d'aquestes obres, els horaris dels trens de les línies S1 i S2 es veuran afectats. Es poden consultar les modificacions en aquest enllaç.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.