Comencen les obres per fer tres nous carrils bici a Mira-sol

Els itineraris connectaran Can Cabassa, Can Mates i l'estació de FGC amb els centres educatius de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de dos infants en bicicleta / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Imatge d'arxiu de dos infants en bicicleta / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Mira-sol disposarà de tres nous itineraris per a bicicleta que connectaran els centres escolars del districte amb alguns equipaments. Així, hi haurà un carril bici en calçada que unirà Can Cabassa amb l'institut-escola Catalunya, i dos més entre les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates i l'estació de FGC de Mira-sol. La iniciativa és fruit dels resultats del procés participatiu del pressupost de lliure disposició de Mira-sol de 2017. Les obres duraran tres mesos, estan pressupostades en 122.000 euros i aniran a càrrec de les empreses Asfaltos Barcino SL i Proseñal SL.


Mapa dels nous carrils / Foto: Ajuntament
Mapa dels nous carrils / Foto: Ajuntament

El projecte preveu dos tipus d'actuacions diferents, en funció de la zona:
  • Itinerari de Can Cabassa a l'Institut Escola Catalunya: es farà un carril bici en calçada que passarà pel passeig del Roser i enllaçarà amb el carril bici ja existent al camí de Sant Cugat al Papiol.

  • Itineraris entre les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates i l'estació de FGC de Mira-sol: s'habilitaran a les voreres dels carrers de Vallseca, Josep Tarradellas, Josep Irla i l'avinguda del Bell Indret. Com que són carrers amb voreres molt amples, permeten crear espais de convivència entre les bicis i els vianants. Per garantir la bona convivència i la seguretat, se senyalitzaran aquests espais i s'adaptaran els passos de vianants per tal de senyalitzar-los també com a passos per a bicicletes.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.