Re-pot market, el supermercat en línia que no genera residus, arriba a Sant Cugat

La plataforma ofereix productes d'alimentació, d'higiene personal, de la llar, de neteja i per a animals de companyia


  • Comparteix:

El supermercat en linia opera amb productes que no generen residus. Foto: Re-pot market

El supermercat en linia opera amb productes que no generen residus. Foto: Re-pot market

El supermercat en línia sense plàstics Re-pot market arriba a Sant Cugat. La plataforma ofereix una gamma de productes d'alimentació, d'higiene personal, de la llar, de neteja i per a animals de família que s'envien amb envasos retornables i, per tant, no generen residus. La companyia reparteix a Sant Cugat els dimarts i dijous d'11 h a 20 h a través de Koiki, una empresa que contracta persones en risc d'exclusió social.

El CEO i creador de Re-pot, Alejandro Roset, afirma a Cugat Mèdia que "són el supermercat que permet consumir els productes de sempre sense generar residus" perquè ofereix els productes en envasos retornables. És a dir, que un cop són utilitzats o consumits, Re-pot els torna a recollir pel domicili per netejar-los i desinfectar-los per tornar-los a utilitzar.

L'objectiu de Re-pot és oferir al client "una opció de consum totalment deslligada de la generació de residus". A més, Roset afegeix que els productes que tenen a la carta són de "proximitat de proveïdors amb valors que compartim i, si pot ser, amb productes ecològics".

Re-pot market, que ja opera a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, va arribar a Sant Cugat a finals de novembre de 2021 i va estar en fase de proves fins aquest gener, on reparteix dimarts i dijous d'11 h a 20 h. La plataforma, a més, envia les comandes a través de Koiki, una empresa també sostenible que dóna feina a persones en risc d'exclusió social.

La plataforma busca que els seus clients estiguin conscienciats amb el medi ambient i que tinguin en compte l'impacte del plàstic en vers la contaminació.




Alejandro Roset

Re-pot és el supermercat que et permet consumir els teus productes de sempre, sense generar residus, sobretot sense generar cap mena de plàstic, i això ho fa oferint els productes en envasos retornables. Un cop el client consumeix el producte, nosaltres passem pel domicili, recollim els envasos i els netegem i els desinfectem i es tornen a utilitzar.

Alejandro Roset

Una opció de consum totalment deslligada de la generació de residus, els clients quan consumeixen els nostres productes no generen residus, ja que van en envasos retornables. A la vegada, amb tots els productes que anem afegim al nostre supermercat, siguin de proximitat, siguin de proveïdor que compartim valors i si pot ser productes ecològics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.