Re-pot market, el supermercat en línia que no genera residus, arriba a Sant Cugat

La plataforma ofereix productes d'alimentació, d'higiene personal, de la llar, de neteja i per a animals de companyia

El supermercat en linia opera amb productes que no generen residus. Foto: Re-pot market

Societat

Publicat el 18/gen/22 per Miguel De Antonio

El supermercat en línia sense plàstics Re-pot market arriba a Sant Cugat. La plataforma ofereix una gamma de productes d'alimentació, d'higiene personal, de la llar, de neteja i per a animals de família que s'envien amb envasos retornables i, per tant, no generen residus. La companyia reparteix a Sant Cugat els dimarts i dijous d'11 h a 20 h a través de Koiki, una empresa que contracta persones en risc d'exclusió social.

El CEO i creador de Re-pot, Alejandro Roset, afirma a Cugat Mèdia que "són el supermercat que permet consumir els productes de sempre sense generar residus" perquè ofereix els productes en envasos retornables. És a dir, que un cop són utilitzats o consumits, Re-pot els torna a recollir pel domicili per netejar-los i desinfectar-los per tornar-los a utilitzar.

L'objectiu de Re-pot és oferir al client "una opció de consum totalment deslligada de la generació de residus". A més, Roset afegeix que els productes que tenen a la carta són de "proximitat de proveïdors amb valors que compartim i, si pot ser, amb productes ecològics".

Re-pot market, que ja opera a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, va arribar a Sant Cugat a finals de novembre de 2021 i va estar en fase de proves fins aquest gener, on reparteix dimarts i dijous d'11 h a 20 h. La plataforma, a més, envia les comandes a través de Koiki, una empresa també sostenible que dóna feina a persones en risc d'exclusió social.

La plataforma busca que els seus clients estiguin conscienciats amb el medi ambient i que tinguin en compte l'impacte del plàstic en vers la contaminació.




DECLARACIONS

Alejandro Roset

Re-pot és el supermercat que et permet consumir els teus productes de sempre, sense generar residus, sobretot sense generar cap mena de plàstic, i això ho fa oferint els productes en envasos retornables. Un cop el client consumeix el producte, nosaltres passem pel domicili, recollim els envasos i els netegem i els desinfectem i es tornen a utilitzar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Alejandro Roset

Una opció de consum totalment deslligada de la generació de residus, els clients quan consumeixen els nostres productes no generen residus, ja que van en envasos retornables. A la vegada, amb tots els productes que anem afegim al nostre supermercat, siguin de proximitat, siguin de proveïdor que compartim valors i si pot ser productes ecològics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio