Tura Soler: 'En el cas del pantà de Susqueda, queda tot per fer'

La periodista ha presentat el seu llibre 'El pantà maleït', aquest dimarts, a la sala El Siglo del Mercantic


  • Comparteix:

Àgata Guinó i Tura Soler a la presentació del llibre / Foto: Cugat Mèdia

Àgata Guinó i Tura Soler a la presentació del llibre / Foto: Cugat Mèdia

La periodista Tura Soler ha presentat 'El pantà maleït', el llibre que ha publicat sobre la seva investigació del cas del pantà de Susqueda. A l'acte, que ha tingut lloc a la sala El Siglo del Mercantic, Soler ha explicat que respecte al doble crim de Susqueda, 'queda tot fer'. Tot i que hi ha un sospitós, la periodista recalca que no hi ha cap prova material, ni cap mostra d'ADN, que vinculi el sospitós amb les víctimes. 'El tema del pantà de Susqueda és com un laberint i cada vegada que sembla que obres una porta, que hi pots veure alguna cosa, se'n tanquen d'altres', lamenta.

A través d'un recull de fotografies de la seva pròpia experiència, la periodista ha explicat com va viure el procés d'aquesta investigació que va dur a terme "trepitjant el terreny", com diu ella mateixa. Entre altres coses, la periodista ha destacat la importància que té l'escenari, el pantà de Susqueda, en el desenvolupament del doble assassinat del Marc i la Paula l'any 2017. De fet, el llibre comença amb un recull de crims que han tingut lloc en aquesta mateixa zona geogràfica.

L'acte, organitzat pel Tot Sant Cugat amb la col·laboració d'Òmnium, Alexandria Llibres, Mercantic, La Campana i Amat cultura, ha estat conduït per la també periodista i filla de l'entrevistada, Àgata Guinó. "La Tura és una periodista de les que ja no queden, de les que coneix perfectament els personatges de les notícies que publica. Us ho dic jo, que de petita em passava els caps de setmana a les comissaries en comptes d'anar al parc", ha explicat, en to de broma, Guinó, durant la presentació.


Tura Soler

El tema del pantà de Susqueda és com un laberint i cada vegada que sembla que obres una porta, que hi pots veure alguna cosa, se'n tanquen d'altres. Jo crec que queda tot per aclarir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.