Sant Cugat Empresarial desenvolupa una comissió per identificar les necessitats formatives de les empreses

Aquest projecte, un dels grans objectius d'aquest mandat, vol establir lligams entre l'escola, la universitat i l'empresa


  • Comparteix:

La Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial reunida a la sessió telemàtica d'aquest dimecres / Foto: Cedida

La Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial reunida a la sessió telemàtica d'aquest dimecres / Foto: Cedida

La Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial ha presentat aquest dimecres una comissió per identificar i entendre les necessitats formatives de les empreses. Aquest projecte vol establir lligams entre l'escola, la universitat i l'empresa, 'amb l'objectiu que el món educatiu tingui una idea clara de quina és la necessitat laboral que hi ha en el món laboral', segons ha expressat l'entitat en un comunicat. La comissió, que s'ha presentat en sessió ordinària i de forma telemàtica, és un dels grans objectius d'aquest mandat, i l'estudi ja s'està portant a terme amb empreses i amb institucions educatives com la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La Junta Directiva també ha mostrat el seu optimisme envers les perspectives econòmiques d'aquest 2022, i ha assenyalat que els fons de recuperació europeus Next Generation EU han de ser un "impuls decisiu" perquè l'economia entri en una dinàmica positiva.

Finalment, la junta ha definit les principals activitats que organitzarà l'entitat durant l'any, que tindran com a principal objectiu seguir involucrant els socis i de potenciar la seva participació per fomentar el 'networking' empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.