Cinc jugadors de l'Handbol Sant Cugat pateixen un accident de trànsit quan tornaven de jugar un partit


  • Comparteix:

Dos joves santcugatencs, jugadors de l'Handbol Sant Cugat, continuen ingressats a l'UCI com a conseqüència d'un accident de trànsit ocorregut dissabte a la nit als Túnels de Vallvidrera, a l'alçada de la sortida de Mira-sol, quan els joves tornaven de disputar un partit amb el seu club. En el vehicle sinistrat, que va topar contra una tanca lateral de la via, viatjaven tres joves més, que ja han estat donats d'alta.

Els cinc joves, d'entre 18 i 20 anys, tornaven de disputar un partit amb l'equip Sènior B de l'Handbol Sant Cugat quan el Seat Ibiza en què viatjaven ha topat amb una tanca dels Túnels de Vallvidrera a la sortida de Mira-Sol Can Gatxet. Ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.

Jaume Tubau

L'accident es va produir a la sortida de Mira-sol, que és una sortida bastant ràpida. La topada va ser forta. Un dels joves està a l'UCI de l'HGC.


Dels cinc joves, el més greu de tots ells, el copilot, està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital General de Catalunya en estat greu però 'estable i evolucionant de les ferides produïdes', segons ha informat el personal mèdic de l'hospital.

L'altre jove que encara està ingressat a la UCI ha estat traslladat a l'Hospital de Can Ruti, a Badalona, on estarà ingressat quatre dies més en observació. Tots dos estan conscients i no es tem per la seva vida. Pel que fa als altres tres joves, que han ingressat a l'Hospital de Terrassa, ja han estat donats d'alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.