La llibreria Alexandria abaixa la persiana aquest dilluns

Àngels Tolosa estava al capdavant d'Alexandria Llibres des de 1999 i li ha arribat el moment de la jubilació


  • Comparteix:

Àngels Tolosa, davant la llibreria Alexandria, aquest dimecres / Foto: Cugat Mèdia

Àngels Tolosa, davant la llibreria Alexandria, aquest dimecres / Foto: Cugat Mèdia

La llibreria Alexandria Llibres, al número 10 del carrer de Villà, tancarà portes aquest dilluns 31 de gener. La propietària de l'establiment, Àngels Tolosa, es jubila i per això el negoci no continuarà. 'Ha arribat el moment de la jubilació, amb alegria, però ja amb enyorança, haig de dir que tanquem portes', escriu. Tolosa estava al capdavant d'Alexandria Llibres des de 1999 i ha agraït el suport rebut durant aquest temps a tothom: 'lectors-es, autors-es, editors-es, comercials, companys llibreters-llibreteres, premsa local, institucions, amics, amigues'. 'Ser llibretera era la il·lusió de la meva vida i ja l'he complert, però ara ja tinc més de 65 anys i ha arribat el moment que vinguin altres llibreters joves', ha dit Tolosa a Cugat Mèdia.

"La llibreria ha sigut el meu somni, la lectura és una obertura al món i he gaudit molt tots aquests anys", ha expressat la propietària. "M'ha agradat el tracte amb els clients, ells em parlaven dels llibres que els hi agradaven i jo dels llibres que havia llegit també", ha afegit.

Encara que trobarà a faltar la llibreria, Tolosa ha manifestat que continuarà comprant llibres i anant a presentacions. A partir d'ara em dedicaré a la meva família, però el meu món continuarà vinculat a la cultura", ha conclòs.


Àngels Tolosa

La llibreria ha sigut el meu somni, vocacional totalment. He disfrutat molt d'estar amb els llibres, el tracte amb la gent . Ells em parlaven dels llibres que els hi agradaven i jo dels que havia llegit també. Jo penso que la lectura és una obertura al món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.