Prop d'un centenar de persones es manifesten per defensar el bosc de Volpelleres

SOS Bosc de Volpelleres, Adenc, WWF i Assemblea pel Clima s'han concentrat per demanar a l'Ajuntament una ubicació alternativa de l'escola La Mirada


  • Comparteix:

Prop d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dissabte a la plaça de la Vila sota el lema 'Salvem el bosc de Volpelleres'. La manifestació - convocada per SOS Bosc de Volpelleres, Adenc, Fons Mundial per a la Natura (WWF) i Assemblea pel Clima Sant Cugat - s'ha mostrat en contra que l'edifici de l'escola La Mirada es construeixi 'al mig del bosc'. D'aquesta manera, durant el manifest s'ha demanat al govern municipal que estudiï alternatives sobre aquesta ubicació, ja que per ells n'hi ha 'moltes'.

"Un conjunt d'entitats que estem defensant el bosc de Volpelleres considerem que és un moment important per dir a la ciutadania que l'Ajuntament s'ha de replantejar el projecte, i estem aquí per donar testimoni que hi ha un col·lectiu de gent que considerem que no s'estan fent bé les coses al bosc de Volpelleres", ha explicat el president d'Adenc, Joan Carles Sallas.

Un cop llegit el manifest, les entitats s'han mostrat disposades a dialogar. "Volem fer tot el que sigui possible amb l'únic objectiu de buscar una solució", han assegurat. Per acabar, s'han cridat lemes que duien escrits en pancartes com "Govern, mira, hi ha alternativa", "Escola sí, però fora del bosc" o "El bosc no es toca".






Joan Carles Sallas

Un conjunt d'entitats que estem defensant el bosc de Volpelleres considerem que és un moment important per dir a la ciutadania que l'Ajuntament s'ha de replantejar el projecte, i estem aquí per donar testimoni que hi ha un col·lectiu de gent que considerem que no s'estan fent bé les coses al bosc de Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.