L'oci nocturn tornarà a obrir l'11 de febrer

El Govern també vol eliminar les quarantenes als centres educatius


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'oci nocturn tornarà a l'activitat a partir de divendres 11 de febrer. Així ho ha anunciat aquest dimarts el Govern, que considera que la incidència de la Covid-19 ja permet reobrir el sector. Ho podran fer sense limitació d'aforament ni horaris, ni tampoc l'obligació del passaport Covid per accedir-hi, mesures que ja han estat aixecades per a la resta d'àmbits. Per tant, a partir de divendres de la setmana vinent queden aixecades gairebé totes les restriccions imposades per fer front a la sisena onada.

Les discoteques es troben tancades des del 24 de desembre passat. Havien reobert a l'octubre després de mesos tancades. Ara, la desacceleració en els contagis, tot i que les xifres són altes, permet aixecar una de les últimes restriccions que continuen vigents.

El Govern també té la intenció de modificar aquest febrer els protocols als centres educatius i eliminar les quarantenes. És a dir, qualsevol alumne que no tingui símptomes i que hagi donat negatiu en una prova podrà assistir a classe. El Govern traslladarà aquesta petició a l'executiu espanyol.

De moment, fins a l'11 de febrer, s'allarga la situació actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.