Entreguen 164 signatures per reclamar millores en la pacificació del carrer de Joan Oliver

Veïns de la zona demanen a l'Ajuntament fer repensar l'actuació a l'entorn de l'escola Pi d'en Xandri


  • Comparteix:

Imatge de la protesta / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la protesta / Foto: Cugat Mèdia

La prova pilot de pacificació del carrer de Joan Oliver continua generant malestar entre alguns veïns. Alguns dels afectats han entregat aquest dimecres a l'Ajuntament les 164 signatures que han recollit per demanar 'fer marxa enrere' en l'actuació i repensar-la, juntament amb l'AFA de l'escola. L'acció, però, ha obligat la Policia Local a desallotjar-los del consistori, on han entrat amb pancartes per entregar els suports.


El portaveu d'aquests veïns, Jaume Casals, ha explicat que la seva intenció és tornar a repensar l'actuació i trobar "millors solucions". Tot i haver-se reunit amb l'equip de govern, els afectats estan a l'espera del consistori, a qui demanen que s'estudiïn i consensuïn altres opcions per pacificar l'entorn de l'escola Pi d'en Xandri.

El col·lectiu considera que fer conviure els alumnes i els cotxes a la calçada genera més risc i que l'eliminació de les places d'aparcament en una zona tensionada provoca que hagin de donar més voltes i, per tant, més contaminació.

Per fer visible aquesta petició, una trentena de veïns s'ha concentrat aquest dimecres davant l'ajuntament, coincidint amb l'entrada en registre de les signatures. L'acció, però, ha acabat amb la Policia Local fent fora de les instal·lacions municipals alguns dels concentrats.




Jaume Casals

Demanem tirar enrere tota l'actuació i seure amb els responsables per trobar les millors solucions.

Jaume Casals

Si fer que convisquin nens i vehicles a la calçada empitjora el risc, i si treure els aparcaments genera que els cotxes hagin de fer més voltes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.