Mor Carmen Rojo, fundadora del restaurant El Mesón

La també Filla Predilecta de Sant Cugat tenia 91 anys


  • Comparteix:

Carmen Rojo, el novembre de 2021 / Foto: Cugat Mèdia

Carmen Rojo, el novembre de 2021 / Foto: Cugat Mèdia

La fundadora del restaurant El Mesón, Carmen Rojo, ha mort aquest dimecres al 91 anys, ha avançat el 'Tot Sant Cugat' i ha pogut confirmar Cugat Mèdia. Filla Predilecta de Sant Cugat, va obrir el mític restaurant l'any 1964. Recentment havia rebut el reconeixement de l'associació Desenvolupament Europeu Sostenible i Ajudes a les Dones (DESYAM), amb el premi Mujeres que lo lograron 2021. A partir de les 16 h d'aquest dijous, es farà la vetlla al tanatori de Sant Cugat. Aquest divendres, a les 10 h del matí, se celebrarà una missa al Monestir.

El Mesón va obrir portes l'any 1964, de la mà de Carmen Rojo i, com explicava la seva germana Alícia a Cugat Mèdia, ''d'amagat del seu marit'', en Joan Servera. La Carmen, que treballava al bar de la seva sogra, va decidir emprendre el seu propi negoci i així és com va convertir un habitatge particular, que va llogar a una amiga seva, en El Mesón. Gràcies a la seva ubicació privilegiada, la plaça d'Octavià, a poc a poc aquest espai es va anar convertint en un punt de trobada.

Carmen Rojo a El Mesón

Carmen Rojo a El Mesón / Foto: Mané Espinosa



El Mesón va tancar portes el 9 de gener, després de 57 anys d'història al bell mig de Sant Cugat. El local té ara nous propietaris i a principis de març reobrirà sota el nom de Bar Mono.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.