Recoder reitera la demanda d'un VAM, tot i felicitar-se per la nova ambulància de Lafuente


  • Comparteix:

L'alcalde lamenta que la Generalitat no hagi donat encara resposta a la demanda d'un vehicle medicalitzat

L'alcalde lamenta que la Generalitat no hagi donat encara resposta a la demanda d'un vehicle medicalitzat

L'alcalde de Sant Cugat continua reivindicant un Vehicle d'Atenció Medicalitzada (VAM) que doni servei a la nostra ciutat. Tot i felicitar-se de l'anunci fet per l'empresa Lafuente, que ha adquirit una nova ambulància que donarà servei a Rubí i Sant Cugat, Lluís Recoder considera necessari un VAM per atendre aquelles urgències que requereixin l'atenció immediata d'un metge, una demanda que de moment no ha estat encara satisfeta per la Generalitat.

Lluís Recoder ha valorat positivament l'entrada en funcionament d'una nova ambulància propietat de l'empresa Lafuente, que treballa tant pel Servei Català de la Salut com per centres privats. Es tracta d'un nou vehicle que pot acollir, en cas que sigui necessari, un equip mèdic i que tindrà la seva base a Rubí, des d'on atendrà les demanades dels municipis de l'entorn, entre ells el nostre.

Per a l'alcalde, és una notícia positiva ja que ha de permetre reforçar el servei que es dóna amb les dues ambulàncies que hi ha actualment a Sant Cugat, una ubicada al CAP i l'altra a la policia local.

Tot i això, Recoder ha reiterat la necessitat que la nostra ciutat i els municipis de l'entorn puguin disposar d'un Vehicle d'Atenció Medicalitzada (VAM) per poder atendre els casos més greus sense haver d'esperar que aquesta ambulància vingui de Terrassa o de Sabadell. En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que encara no ha tingut resposta de la demanda plantejada ara fa uns mesos a la conselleria de Salut de la Generalitat.

Lluís Recoder

La nostra necessitat és un VAM, perquè hi ha accidents i casos greus que requereixen una ambulància medicalitzada i això no ho tenim.


Recordem que a mitjans del passat novembre, l'alcalde va enviar una carta a la consellera de Salut, Marina Geli, manifestant aquesta necessitat i reclamant la incorporació d'un VAM a la zona, una demanda que es va recolzar també des de l'Ajuntament de Rubí i des de l'EMD de Valldoreix. Tot i que dies després la pròpia consellera geli reconeixia que el servei d'ambulàncies a la zona pateix deficiències, de moment no hi ha hagut resposta a aquestes demandes per part del govern català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.