Una santcugatenca podrà ingressar la seva mare en una residència gràcies a una campanya de micromecenatge

La iniciativa de Gloria Alarcón ha recaptat 6.000 euros en poc més de dues setmanes


  • Comparteix:

Glòria Alarcón i la seva mare, a la platja / Foto: Cedida

Glòria Alarcón i la seva mare, a la platja / Foto: Cedida

La santcugatenca Gloria Alarcón ha aconseguit en poc més de dues setmanes, a través del micromecenatge, els 6.000 euros que necessitava per pagar la residència privada de la seva mare, amb alzheimer avançat. Fins ara l'havia cuidat ella sola, compaginant les cures amb una feina a jornada completa, a causa de la llista d'espera per optar a una plaça pública a un centre residencial. Alarcón està agraïda i sorpresa amb la resposta de la gent, tant pel que fa a les aportacions econòmiques com a les mostres d'afecte que ha rebut. 'Tot això m'ha servit per no sentir-me tan sola, perquè he passat uns mesos molt durs', confessa.

De fet, la santcugatenca recomana a qualsevol persona que es trobi en la seva situació "que demani ajuda". En aquest sentit, Alarcón està molt agraïda a les seves amigues, les artificieres de la campanya de micromecenatge que ha possibilitat l'ingrés de la seva mare a un centre residencial per la via privada. Un ingrés que, tot i que ja està confirmat, s'ha hagut de posposar unes setmanes per quarantena del centre residencial, que ha tingut molts positius en Covid-19.

Mare i filla estan, doncs, preparant-se per començar una nova etapa. "És un pas necessari, però molt difícil, perquè nosaltres dues sempre hem estat juntes", reflexiona Alarcón. Tot i això, "amb una malaltia així", té clar que ella sola no podia continuar cuidant la seva mare "com ella necessita".


Gloria Alarcón

És important demanar ajuda. Perquè encara que pensis que ja pots sola, amb una malaltia així, no és veritat. Tenir el suport de qui tinguis al costat, tenir aquesta ajuda seva, emocional, no només econòmica, és molt important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.