Els dos jugadors de l'Handbol Sant Cugat hospitalitzats per un accident de trànsit han sortit de la UCI i es recuperen favorablement


  • Comparteix:

Els dos joves santcugatencs que estaven ingressats a la UCI a conseqüència d'un accident de trànsit la nit de dissabte, estan fora de perill i han estat traslladats ja a planta. Els joves, jugadors de l'Handbol Sant Cugat, restaran encara uns dies ingressats a l'Hospital General de Catalunya i a Can Ruti, respectivament, mentre es recuperen de diferents lesions.

Els dos joves, Martí Nicolau i Pol Lupont, van ingressar a l'hospital la nit de dissabte després de patir un accident de trànsit amb 3 companys més, quan el vehicle en que viatjaven va topar amb una tanca als Túnels de Vallvidrera, a la sortida de Mira-sol. En el vehicle sinistrat hi viatjaven 5 jugadors de l'Handbol Sant Cugat, que tornaven precisament de disputar un partit.

Un d'ells, Martí Nicolau, va ser ingressat a l'Hospital General de Catalunya, on va ser traslladat a la UCI inicialment en estat inconscient. El jove però evoluciona favorablement i ja ha estat traslladat a planta, on es recupera d'una fractura al peroné dret i una altra a la clavícula, entre d'altres.

L'altre jove que continua hospitalitzat, en aquest cas a l'Hospital Germans Tries i Pujol de Badalona (Can Ruti), és Pol Lupont. Després de passar un dia a la UCI, actualment també ha estat traslladat a l'habitació on estarà encara uns dies en observació afectat per una fractura al crani i també al nas. Fonts hospitalàries han assegurat que el jove evoluciona favorablement.

Pel que fa als altres 3 passatgers del vehicle, recordem que van ser atesos a l'Hospital de Terrassa però que ja van ser donats d'alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.