L'Ajuntament presenta un recurs d'apel·lació a l'Audiència Provincial per reobrir la possible estafa processal en el desnonament d'Oceà Glacial

Ho ha avançat la tinenta d'alcaldia Lourdes Llorente, en una entrevista a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un dels llançament previstos al carrer d'Oceà Glacial / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un dels llançament previstos al carrer d'Oceà Glacial / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha presentat un recurs d'apel·lació a l'Audiència Provincial davant l'arxivament de la causa per una presumpta estafa processal en el litigi que mantenen dues famílies d'un immoble del carrer d'Oceà Glacial. La tinenta d'alcaldia de Bon Govern i Transparència, Lourdes Llorente, ho ha avançat en una entrevista a Cugat Mèdia, que s'ha publicat aquest dijous. Llorente ha explicat que el consistori, que es va personar com acusació particular en aquest cas, creu que no s'ha practicat 'la investigació necessària' i que cal garantir que els informes de l'Ajuntament s'han utilitzat degudament.

Com ha recordat Llorente, aquesta causa penal sorgeix d'un procediment per a la resolució d'un contracte de lloguer de renda antiga. Els propietaris al·leguen ruïna econòmica com a justificació per poder rescindir el contracte, però les llogateres mantenen que s'han utilitzat de manera fraudulenta documents de l'Ajuntament.

És per això que el consistori va decidir personar-se en la causa penal i ara presentar un recurs d'apel·lació contra el seu arxivament, que no és ferm. De fet, les llogateres també van manifestar la seva intenció de recórrer a l'Audiència Provincial aquesta decisió.

"Ha de quedar sense cap mena de dubte" i tenir una sentència ferma, ha afirmat Llorente, no només per l'interès de les dues parts, sinó també per al de l'Ajuntament.

De moment, el desnonament previst -motivat amb la justificació de la ruïna econòmica de l'immoble- està aturat.


Lourdes Llorente

Vam pensar que com Ajuntament no podíem quedar-nos al marge d'això. Veiem que els informes d'Urbanisme deien que no hi havia ruïna econòmica. Era contradictori el que deia la sentència i el que deien els informes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.