El mercat efímer de roba vintage a pes està a Sant Cugat fins diumenge

Vinokilo ha aterrat al Mercantic amb l'objectiu d'oferir una alternativa al consum ràpid de moda


  • Comparteix:

El mercat efímer de roba vintage a pes més gran d'Europa ha aterrat a Sant Cugat. L'empresa alemanya Vinokilo s'ha instal·lat al Mercantic fins aquest diumenge, on ofereixen roba i complements de marques reconegudes dels anys 60 al 2000, amb talles que van des de la XXS a la XXL. El preu de la roba es calcula segons el pes, i el preu varia segons el dia. El primer dia el quilo de roba val 50 euros, el segon dia val 45; i el tercer i el quart, 40.

L'objectiu principal d'aquest mercat és oferir una alternativa al consum ràpid de moda. L'assistent de planificació estratègica de Vinokilo, Micaela Tello, ha remarcat que volen "fomentar la sostenibilitat i oferir una alternativa" a les persones perquè consumeixin de "manera conscient". Tello també ha explicat el funcionament d'aquest mercat i que el preu del quilo de roba es redueix dia a dia perquè "els primers dies es treu el millor". Així i tot, els estocs del mercat "es van reposant constantment", ha assegurat.

Vinokilo ha passat per molts països i ciutats, aquesta és la primera vegada que visiten Sant Cugat,però asseguren que no serà la última, ja que s'han enamorat de l'entorn del Mercantic. Tello ha assegurat que voldrien tornar "una o dues vegades més aquest any".

L'entrada al mercat és gratuïta, però cal inscripció prèvia per un dels torns d'accés establerts per tal de garantir les mesures higièniques. És important anar al mercat amb la targeta de crèdit o de dèbit, ja que no accepta pagament en efectiu.




Micaela Tello

Estem intentant fomentar la sostenibilitat i oferir una alternativa a les persones perquè consumeixin de manera conscient. No volem que la gent deixi de consumir moda, sinó que és una manera de seguir a la moda, però d'una forma més responsable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.