Detingut un grup de lladres violents que actuava al voltant de les estacions de Sant Cugat i Rubí

Es tracta de cinc joves que actuaven al carrer i amenaçaven amb una arma blanca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han detingut quatre dels cinc membres d'un grup especialitzat en robatoris violents al carrer que amenaçava les víctimes amb una arma blanca. Al grup se'l relaciona amb quatre fets al voltant de les estacions de Ferrocarrils de Sant Cugat i a Rubí. La investigació continua oberta, ja que s'està buscant al cinquè membre que no ha estat detingut fins al moment.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la investigació va començar arran d'un increment de robatoris violents durant els mesos de desembre de 2021 i de gener d'enguany. Els delictes es cometien en grup i succeïen a la via pública a Sant Cugat i a Rubí.

Els delictes eren coincidents en la forma de procedir, ja que en tots els casos els assaltants, que actuaven en grup i que arribaven a ser fins a cinc persones, ho feien de manera coordinada i utilitzaven una arma blanca per amenaçar les víctimes. A més, el grup acostumava a actuar en les rodalies de les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Als membres d'aquest grup se'ls relaciona amb quatre robatoris amb violència i intimidació.

La primera detenció va tenir lloc el 3 de gener passat per part dels Mossos d'Esquadra, que van emetre una ordre de detenció per a la resta d'integrants del grup. El 8 de febrer, la Policia Nacional va detenir un altre dels joves a València. Tots dos han ingressat a presó. Un altre dels membres era menor d'edat i va ser denunciat. El quart membre del grup ja era a presó per altres fets. Els investigadors han activat una ordre de crida i recerca per al cinquè membre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.