Tímida reobertura de l'oci nocturn a Sant Cugat

El Cafè Belgrado és dels pocs locals que ha aprofitat el primer dia sense restriccions per obrir portes; la majoria ha esperat al cap de setmana


  • Comparteix:

L'oci nocturn ha recuperat aquest dijous a la nit l'activitat sense restriccions horàries, però a Sant Cugat ho ha fet tímidament i amb la majoria de locals tancats, per reservar forces per al cap de setmana. El Cafè Belgrado és un dels pocs que s'ha animat a obrir aquest primer dia sense restriccions. Grups d'amics a l'interior i a l'exterior del local s'han mostrat contents d'aquest pas cap a una vida nocturna més semblant a l'antiga normalitat.

El director del Cafè Belgrado, Albert Buxeda, s'ha mostrat il·lusionat amb la reobertura, però també ha reconegut que té "una mica de por" respecte a quant durarà aquesta. "Pel bé de tots nosaltres, esperem que no ens tornin a tancar", ha dit. Buxeda assegura que els santcugatencs tenen moltes ganes de tornar a sortir de nit i reconeix, també, que aquests dos últims anys "han sigut molt complicats".

De cara als pròxims dies, Buxeda ha avançat que, a partir d'aquest divendres, tornaran els concerts de mitjanit, seguits d'un DJ que punxarà els èxits del pop-rock dels últims anys. "Tornarem amb 'La operación Disco' dels divendres i el 'Rock The Night' dels dissabtes", ha dit.

Un sector molt perjudicat
El de l'oci nocturn és un dels sectors més afectats per les mesures anti-Covid: les discoteques es trobaven tancades des del 24 de desembre passat. Havien reobert a l'octubre després de mesos tancades. Ara, la desacceleració en els contagis ha permès aixecar una de les últimes restriccions que continuaven vigents.


Albert Buxeda

Han sigut dos anys complicats per l'hostaleria i l'oci nocturn. Són dos anys que s'ha anat fent el que s'ha pogut. Hem intentat sempre obrir i que la gent sapigués que estàvem aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.