El projecte del Complex Aquàtic de Mira-sol anirà al ple de març i després de l'estiu s'adjudicaran les obres

La primera fase del projecte inclou una piscina de natació, vestidors, sala de fitness i una cafeteria


  • Comparteix:

El Complex Aquàtic de Mira-sol arribarà al ple el mes de març. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat al programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia el calendari previst per desencallar finalment el projecte de la piscina del districte, que es construirà en un solar a prop de l'institut-escola Catalunya. En el ple municipal de març s'ha d'aprovar el projecte executiu; abans de l'estiu es farà la licitació de l'obra, i al setembre s'adjudicarà a l'empresa que guanyi. La primera fase de les obres inclourà una piscina de natació, els vestidors, una sala de fitness i una cafeteria. La pista de futbol-7 s'ha deixat per a una segona fase.

Ingla ha lamentat davant els veïns els nombrosos retards i incompliments amb aquest Complex Aquàtic, i ha recordat quan fa més de 20 anys ella va venir a viure a Mira-sol i va apuntar els fills a l'escola Catalunya, ja li van dir que allà al costat s'hi construiria una piscina. El darrer dels endarreriments va ser perquè la piscina prevista no era prou profunda per practicar la natació, i Sant Cugat no té cap piscina pública amb aquestes característiques. Per això van haver de refer el projecte per fer una piscina més fonda.


Mireia Ingla

Teníem previst una piscina però no era prou fonda per praticar la natació i vam haver de parar el projecte per fer la piscina més fonda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.