Ingla: 'La recollida de voluminosos no funciona, ni el sistema actual ni l'anterior; cal més col·laboració de la ciutadania'

L'alcaldessa explica al 'Línia Directa' de Mira-sol que estan buscant alternatives, però que admet que totes passen pel civisme de la gent


  • Comparteix:

La recollida de voluminosos a Sant Cugat no funciona. Així de contundent ha sigut l'alcaldessa, Mireia Ingla, davant la pregunta d'un veí de Mira-sol durant el programa 'Línia Directa' especial d'aquest districte. Assegura que 'no funciona' ni el sistema actual -amb dies fixes de recollida a cada barri-, ni l'anterior -t'ho venien a buscar a casa el dia després d'avisar- perquè cal que els ciutadans segueixen les pautes fixades. Ingla afirma que estan buscant alternatives i estudiant sistemes que tenen altres ciutats, però en tots els casos, perquè funcionin 'cal molta col·laboració ciutadana'.

"En la recollida de voluminosos està tot inventat. Fa un temps vam canviar de sistema i tampoc funciona. No funciona perquè cal molta col·laboració ciutadana, i això que l'horari és prou flexible, però no es fa. En llocs com Mira-sol amb zones residencials, els diumenges la gent ho treu i ho deixen al carrer fins dimarts. Ens està passant a tota la ciutat", assegura l'alcaldessa.




Mireia Ingla

No funciona perquè cal molta col·laboració ciutadana, i això que l'horari és prou flexible, però no es fa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.