L'Haris no dona opció al DSV-Volei Sant Cugat als quarts de final de la Copa (3-0)

Les santcugatenques han plantat cara en el primer set, però s'han vist clarament superades per l'equip de Tenerife en els altres dos


  • Comparteix:

Dues jugadores de l'Haris bloquegen una rematada d'una jugadora del DSV Volei Sant Cugat / Foto: @rfebv

Dues jugadores de l'Haris bloquegen una rematada d'una jugadora del DSV Volei Sant Cugat / Foto: @rfebv

L'Haris La Laguna ha sigut un mur massa alt d'escalar per al DSV-Volei Sant Cugat als quarts de final de la Copa de la Reina (3-0) que s'ha disputat a Lugo. Les santcugatenques han perdut clarament davant l'equip de Tenerife que arribava com a líder de la Lliga Iberdrola després de 13 victòries consecutives. Les noies de Rafa Ruiz han plantat cara durant el primer set, que no s'ha decidit a favor de l'Haris, fins al tram final, però el segon i tercer set les santcugatenques no han tingut cap opció en cap moment (25-21; 25-15; 25-19).

En el que ha sigut la primera experiència del DSV-Volei Sant Cugat en una Copa de la Reina, el partit ha començat molt igualat i amb les santcugatenques mantenint el pols amb les canàries, que no podien marxar a més de dos punts de diferència. La resistència del conjunt de Rafa Ruiz ha acabat al final del set, quan l'Haris s'ha escapat de quatre punts insalvables (25-21). Perdre aquest set tan igualat ha sigut un cop dur pel Volei Sant Cugat, que ja no ha pogut reaccionar.

El segon set ha sigut un passeig per al potent conjunt de Tenerife, que no ha donat cap opció. L'Haris no ha comès cap error i ha aconseguit bloquejat totes les rematades de la millor jugadora del Volei Sant Cugat, Raquel Brun. La tímida reacció que les ha portat fins al 17-11 no ha servit de res al final (25-15).

I en el tercer i definitiu parcial, malgrat la reacció d'orgull de les de Rafa Ruiz amb el 3-5 inicial, la piconadora de l'Haris les ha tornat a passar per sobre. Només al final, en un últim alè, el Volei Sant Cugat s'ha apropat a 4 punts (20-16), però les canàries han sentenciat el set i els quarts de final amb un definitiu 25-19.

L'Haris s'enfrontarà demà al CV Gran Canarias a les semifinals de la Copa de la Reina 2022.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.