Mira aquí la xerrada 'En educació les famílies sempre hi són', a càrrec de la doctora en Psicologia Sílvia Blanch

Blanch, vicedegana de la facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, ha estat la primera ponent del nou cicle 'Enraonar', centrat en l'ensenyament


  • Comparteix:

La vicedegana de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, Sílvia Blanch, ha estat la primera ponent del cicle 'Enraonar', amb la xerrada 'En educació les famílies sempre hi són'. Per a la doctora en Psicologia 'l'èxit educatiu s'afavoreix quan la família i l'escola van de la mà'. Malgrat que es dona per fet que la família 'sempre hi és', Blanch, experta en acompanyament a equips educatius i famílies, adverteix que encara hi ha feina a fer per integrar més, des de les institucions, aquesta part de la vida de l'alumnat. Cugat Mèdia ofereix íntegra la conferència, la primera de set, que s'acullen a la sala Clavé de La Unió Santcugatenca.


Següents xerrades

  • 21 de febrer. 'Els grans reptes de present en matèria educativa'. Ponent: Núria Mora, secretària de Transformació Educativa del Departament d'Educació de la Generalitat.
  • 28 de febrer. 'Desigualtats educatives en confinament: lliçons apreses?'. Ponent: Xavier Bonal, catedràtic de Sociologia i professor de la UAB.
  • 14 de març. 'L'impacte de les pantalles a l'educació'. Ponent: Liliana Arroyo, doctora en Sociologia per la UB.
  • 21 de març. 'Jo aprenc, tu aprens, nosaltres aprenem. Què ens ha deixat el projecte de transformació educativa Escola Nova 21?'. Ponent: Eduard Vallory, doctor en Ciències Polítiques i Socials de la UPF.
  • 28 de març. 'El compromís i el gust d'Educar'. Ponent: Fathia Benhammou, mestra especialitzada en Educació Infantil.
  • 25 d'abril. El compromís i el gust d'Educar. Ponent: José Manuel del Pozo, doctor en Filosofia de la UB.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.