Sant Cugat dona la benvinguda a la Isona Herrero Pujol, primera santcugatenca de l'any 2022

La família i el nadó han rebut premis i obsequis de 12 comerços i entitats de la ciutat, en la 22a edició de la iniciativa de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

La Isona Herrero Pujol, la primera santcugatenca d'aquest 2022, i la seva família han rebut aquest dimarts més d'una vintena d'obsequis d'entitats i comerços de Sant Cugat. Cugat Mèdia ha organitzat un any més la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que arriba a la seva 22a edició, patrocinada un cop més pel Grup Catalana Occident i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, així com amb la col·laboració de diferents comerços i empreses de la ciutat.

En la recepció oficial al nadó, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament, la família, la Marina Pujol i el Pau Herrero, amb la germana gran de la Isona, la Ivet, que té dos anys, ha rebut vals, descomptes i productes de Cocoliso, Hotel Sant Cugat, Farmàcia Torreblanca, Mans de Sant, Mariana Castel disseny i fotografia, Més Marcs, Pastisseria Sàbat, Sant Cugat Comerç, Serena Beauty Salon, Tot Sant Cugat i Vins Noé, a més d'una pòlissa d'assegurança de 1.500 euros de Catalana Occident.

La Isona va néixer l'1 de gener a les 19.02 i és el primer nadó inscrit a Sant Cugat aquest any al Registre Civil. A l'acte d'entrega dels obsequis hi han assistit representants dels comerços i entitats col·laboradores, a més de l'alcaldessa, Mireia Ingla i els tinents d'alcaldia Pere Soler i Núria Gibert, per part de l'Ajuntament. L'alcaldessa ha agraït la iniciativa que, a banda del fet "bonic" de felicitar un nou naixement, també posa en valor el comerç local.

Per part de Cugat Mèdia, la directora, Mònica Lablanca, també ha agraït la col·laboració dels comerços i entitats que hi participen i l'ha definit com un acte "tendre i dolç", que també "demostra l'aposta perquè els nens i nenes, futurs usuaris del mitjà, estiguin més i millor informats". Juan Algar, director de la sucursal de Sant Cugat de Catalana Occident, el principal patrocinador, també s'ha mostrat molt satisfet de participar-hi un any més i, finalment, els seus pares, el Pau i la Marina, han assegurat quedar-se "sense paraules" i també han definit la iniciativa com "molt bonica" i "entranyable".

Relació de col·laboradors i premis

  • Catalana Occident (pòlissa de 1.500 euros)
  • Cocoliso (val de descompte per la botiga)
  • Hotel Sant Cugat (nit d'Hotel i esmorzar)
  • Farmàcia Torreblanca (cistell de benvinguda)
  • Mans de sant (sessió servei pares)
  • Mariana Castel disseny i fotografia (làmina fotogràfica del nadó)
  • Més Marcs (obsequi de la botiga)
  • Pastisseria Sàbat (pastís de benvinguda)
  • Sant Cugat Comerç (val de compra)
  • Serena Beauty Salon (massatge per nadons)
  • Tot Sant Cugat (portada Tot Sant Cugat, subscripció anual 2022 'Món Sant Cugat' i abonament familiar al Festival Petits Camaleons 2022)
  • Vins Noé (lot de vins i caves)









  • Mònica Lablanca

    És un acte tendre, dolç, que ens encanta compartir amb tota la ciutadania. I demostra el nostre compromís amb els nens i nenes de la ciutat, que seran futurs usuaris del mitjà. La nostra aposta per fer que els nens i nenes estiguin ben informats, que sàpiguen destriar bé la informació i l'origen de tot el que els arriba i que puguin fer una societat molt més informada i, per tant, més lliure i més democràtica.

    Mireia Ingla

    És una iniciativa molt bonica i per això sempre agraïm a Cugat Mèdia que la tingués fa 22 anys. A banda del fet bonic de felicitar una família per tenir un nadó, acull també en aquest acte i reconeix el comerç de proximitat, els negocis de la ciutat que hi participen.

    Juan Algar

    Tornem un any més, repetim any rere any en aquest acte i estem molt agraïts de ser-hi. Felicitem a la família pel naixement. Des de Catalana Occident col·laborem amb la pòlissa d'estalvi de 1.500 euros per qualsevol necessitat de la família, que pugui començar a estalviar. Encantats de ser aquí i repetirem l'any que ve.

    Pares

    Per a nosaltres ha sigut una sorpresa super grata, ens hem quedat sense paraules, mig en estat de xoc. Havíem sentit a parlar de la iniciativa, però no ens imaginàvem una cosa així. Ha sigut espectacular. Agrair a Cugat Mèdia, a l'Ajuntament i tot el comerç per aquests regals tan esplèndids. Ha sigut una tarda molt bonica, moltíssimes gràcies. / Felicitar Cugat Mèdia per la iniciativa, que ja fa 22 anys que se celebra i és molt entranyable. Per molts anys més que es pugui seguir fent.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.