El veïnat de Joan Oliver reclama més participació en el projecte de pacificació de l'entorn de l'escola Pi d'en Xandri

Els tècnics municipals estudiaran la prova pilot de l'Ajuntament abans de reunir-se amb els veïns d'aquest carrer


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una concentració dels veïns / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una concentració dels veïns / Foto: Cugat Mèdia

Nova reunió entre el veïnat del carrer Joan Oliver i l'Ajuntament, que no ha servit per desencallar la polèmica arran de la proposta de pacificació d'aquest carrer. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la regidora d'Educació, Pilar Gorina, han transmès la voluntat per part del govern local de trobar una solució que satisfaci tant l'AFA de l'escola Pi d'en Xandri com els veïns del carrer de Joan Oliver. El veïnat ha tornat a mostrar la voluntat de participar i redefinir el projecte. Des de l'Ajuntament, s'han compromès a tornar a convocar a una nova reunió, un cop els tècnics municipals hagin fet un estudi sobre la prova pilot que s'està duent a terme a la zona.

En declaracions a Cugat Mèdia, el portaveu dels veïns, Jaume Casals, ha posat en valor la reunió, qualificant-la de "dialogant", tot i que continua demanant que el govern tingui més en compte l'opinió de les persones que viuen en aquest carrer. Casals ha retret que l'executiu local hagi fet actuacions sense "comptar gens amb els veïns" i demana que siguin "part activa" en el disseny de la situació final.

Casals també ha expressat que per a ells, aquesta pacificació "està generant més incomoditats que avantatges", com ara la prohibició de parada que "impedeix que entrin els vehicles de serveis pels veïns", així com la dificultat a l'hora de circular entre els elements que s'han instal·lat (bancs i jardineres).

Tot i compartir que pot haver-hi un problema de seguretat amb els infants en els moments d'entrada i sortida de l'escola, els veïns creuen que "no existeix un risc real" per a la decisió que ha pres l'Ajuntament. Una decisió que, segons ha fet saber l'executiu local al veïnat del carrer Joan Oliver, es pretén fer a totes les escoles de la ciutat.




Jaume Casals

Ho dic en el sentit de què en la decisió que sigui o en aquell moment que s'ha hagut de decidir alguna cosa, s'ha comptat relativament o gens amb els veïns.

Jaume Casals

I menys encara si aquesta pacificació porta a una situació que està pressionant l'entorn o està generant més incomoditats que avantatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.