El sistema de bus a demanda apropa el transport públic al barri de Sol i Aire

El servei funciona entre setmana de 7 h a 21 h i s'ha de sol·licitar amb antelació a través de l'app SHOTL o per telèfon


  • Comparteix:

El barri de Sol i Aire ja disposa de transport públic a través d'una nova parada a la línia del servei de bus a demanda de les Planes (Can Cortés - Can Borrull). L'objectiu d'aquesta nova parada és apropar el veïnat a una de les estacions de FGC més propera, concretament la de les Planes. El servei, que està disponible de dilluns a divendres, de 7 h a 21 h, s'haurà de sol·licitar entre 10 i 20 minuts abans a través de l'app SHOTL o del telèfon 672 04 03 75.

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, i el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, han inaugurat la nova parada, situada a la confluència entre l'avinguda del Llac i el carrer de la Font Rica. Soler ha concretat que no es tracta d'una prova pilot, sinó un nou servei fruit de "la participació i el diàleg amb els veïns", que complementa els altres serveis de bus a demanda que hi ha a Sant Cugat.

Gallardo també ha valorat la "bona comunicació" amb el veïnat i ha mostrat la seva satisfacció per aquesta iniciativa. Segons dades de l'Ajuntament, el servei de bus a demanda de les Planes va tenir 9.082 usuaris el 2021. El regidor de Mobilitat i Transport confia que amb aquesta nova parada "s'ampliarà més l'ús del transport públic".

En una entrevista a Cugat Mèdia, Gallardo explica tots els canvis que s'estan plantejant des del govern local en matèria de Mobilitat i Transport.




Jose Gallardo

És un servei que s'està utilitzant molt. A la línia que utilitzarem aquí, a les Planes, durant l'any 2021, més de 9.000 persones han utilitzat aquest servei i, per tant, amb l'ampliació de Sol i Aire, segurament, s'ampliarà molt més l'ús del transport públic.

Pere Soler

Iniciem aquesta prova, ja no diríem pilot, sinó aquest nou servei del bus de demanda, que ve a complementar els altres busos a demanda que tenim repartits per tota la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.