L'Estocs Market' deixa bones sensacions entre els comerciants tot i la pluja

La iniciativa, que busca apropar el comerç local a la ciutadania, s'ha vist afectada per les males condicions meteorològiques

Societat

Publicat el 19/feb/22 per Miquel Blázquez

El comerç santcugatenc ha posat punt final a les rebaixes d'hivern amb una nova edició de l''Estocs Market', organitzat per Sant Cugat Comerç i que enguany s'ha vist afectat per la presència de la pluja durant bona part del dissabte. La iniciativa ha permès a les botigues de l'eix comercial del centre poder reduir els estocs dels seus magatzems i, a la vegada, que els clients puguin aprofitar les últimes rebaixes hivernals. Els comerciants han recalcat que les males condicions meteorològiques i la falta de promoció de l'activitat han estat els principals causants de la fluixa resposta de la ciutadania.

L''Estocs Market', una activitat que ja està marcada a les agendes dels santcugatencs, s'ha instal·lat als carrers principals de Sant Cugat des de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre. La propietària de la botiga Mooi, i part de Sant Cugat Comerç, Silvia Capmany, ha destacat la proposta conjunta amb l'Ajuntament i s'ha mostrat molt satisfeta amb els resultats obtinguts durant la jornada comercial de dissabte.

Per un altre costat, la comerciant i propietària d'un dels negocis locals, Maria Calopa, valora la iniciativa proposada, però lamenta la falta de promoció i la mala situació d'aquesta en el calendari comercial.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha destacat que el sector del comerç local s'ha vist "molt afectat per la pandèmia" i que, per aquest mateix motiu, cal donar molt suport als botiguers que fan que "tinguem una ciutat viva, cohesionada i segura". Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Pere Soler, ha ressaltat la importància de mantenir un "diàleg constant amb els comerços de proximitat" amb l'objectiu de conèixer, de primera mà, les seves inquietuds i necessitats.

La pròxima edició de l''Estocs Market' tindrà lloc durant aquest estiu.








DECLARACIONS

Silvia Capmany

Satisfeta malgrat la pluja

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Maria Calopa

La Covid-19 ens ha complicat molt les coses i, tot i que no ha fet gaire bon dia, activitats com aquestes ajuden.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mireia Ingla

Cal donar suport al comerç i després de la pandèmia que els ha sacsejat molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Pere Soler

És important mantenir un diàlez constant amb els comerços de proximitat

Your browser doesn’t support HTML5 audio