Francesc Fernández (Bar Mono): 'Volem fer un 'espai Mesón' on recordar tota la seva història'

El nou local comptarà amb un espai per preservar la memòria de l'emblemàtic restaurant


Temes relacionats

El Bar Mono conservarà elements històrics d'El Mesón (23/feb/22)

Tanca El Mesón: a principis de març es dirà Bar Mono Sant Cugat (13/des/21)


  • Comparteix:

Imatge de la façana d'El Mesón / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la façana d'El Mesón / Foto: Cugat Mèdia

El Bar Mono homenatjarà l'antic Mesón amb una zona al seu interior dedicada a l'històric restaurant santcugatenc. Tal com ha explicat el seu gerent, Francesc Fernández, s'han dut a terme reunions amb l'Ajuntament per trobar una manera especial de conservar l'essència i commemorar la importància d'El Mesón en el nou local, que preveu obrir a mitjans de març.

Tot i que el nou local deixarà enrere el disseny tradicional de 'mesón' castellà per un de nou, el Bar Mono conservarà elements històrics de l'antic Mesón, com ara les rajoles amb dites populars, el rètol de pedra artificial que es troba a la façana de l'edifici i algunes fotografies de l'establiment. Els nous promotors del Bar Mono col·laboren amb l'Ajuntament per preservar la memòria de l'emblemàtic restaurant i donaran al Museu de Sant Cugat diverses peces que pertanyien a l'establiment, com ara algunes de les taules i bancs típics del bar, plafons ceràmics amb escenes sobre el procés d'elaboració del vi i també un dels rètols interiors amb el nom del local.

Fernández comenta que en aquest 'espai Mesón' s'instal·larà una placa commemorativa per recordar els diferents esdeveniments que han marcat la història d'El Mesón i retre homenatge a Carmen Rojo, fundadora del restaurant l'any 1964.


Francesc Fernández

Hem fet un parell de reunions, tant amb Cultura com amb l'Ajuntament, per trobar una manera de buscar sinergies i fer un 'espai Mesón' on recordar tota la seva història, a la Carmen Rojo i els esdeveniments que han passat amb una placa commemorativa i que fos un espai emblemàtic i de record



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.