L'Assemblea General d'Òmnium avala la santcugatenca Mònica Terribas com a nova vicepresidenta

Els socis han validat la candidatura de Xavier Antich aquest dissabte


  • Comparteix:

Mònica Terribas a la vora de Xavier Antich durant l'Assemblea General d'Òmnium / Foto: ACN

Mònica Terribas a la vora de Xavier Antich durant l'Assemblea General d'Òmnium / Foto: ACN

La periodista santcugatenca Mònica Terribas ja és formalment la vicepresidenta primera d'Òmnium Cultural, després que aquest dissabte l'Assemblea de l'entitat hagi avalat la candidatura del doctor en filosofia i professor Xavier Antich, l'única presentada, com a nou president. Des de la Farga de l'Hospitalet i davant d'un miler de socis i representants polítics i agents socials, Antich ha agraït la tasca duta a terme pels seus predecessors en el càrrec i ha promès que Òmnium 'continuarà sent-hi', com va ser-hi en el referèndum de l'1-O i la tardor del 2019 als carrers.

L'Assemblea de l'entitat també ha avalat la candidatura d'altres càrrecs. Concretament, Marina Gay serà la nova vicepresidenta segona; Marina Gallés, la secretària, i Marta Garsaball, la tresorera.

Els socis també han avalat com a nous membres de la Junta Nacional Joaquim Forn, David Fernàndez, Natza Farré, Natalia Touzon, Iolanda Fresnillo, Núria Basi, Àngel Castiñeira, Gerard Pijoan, Lluís Duran, Didac Amat i Marc Sanjaume. Tots ells s'han sumat a la nova Junta Nacional d'Òmnium, també integrada per Neus Torbisco, Joan Pujolar, Paco Poch i Jordi Arcarons.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.