L'alcalde exigeix a la Generalitat una 'solució definitiva' que eviti més ensurts al CEIP L'Olivera


  • Comparteix:

Recoder considera 'incexplicable' que s'hagin repetit els despreniments després d'un certificat que garantia la seguretat

Recoder considera 'incexplicable' que s'hagin repetit els despreniments després d'un certificat que garantia la seguretat

L'alcalde s'ha mostrat preocupat pel despreniment d'una placa del fals sostre del CEIP L'Olivera, que ha obligat a evaquar el centre i mantenir-lo tancat fins dilluns mentre durin les obres de reparació. Lluís Recoder ha dit que l'incident és 'inexplicable', tenint en compte que el departament d'Educació i l'empresa constructora havien certificat que la seguretat al centre estava garantida, i ha exigit a la Generalitat una 'solució definitiva' que eviti més ensurts.

L'alcalde, Lluís Recoder s'ha afegit a la preocupació dels pares i mares i de la direcció del CEIP L'Olivera pel despreniment, en només dues setmanes, de tres plaques del fals sostre del centre. Recoder considera que és un fet 'incomprensible', ja que després dels primers despreniments tant el departament d'Educació com l'empresa constructora van inspeccionar les aules i van emetre un certificat garantint la seguretat de les instal·lacions. L'escoltem.

Lluís Recoder

És incomprensible. Fa només 2 setmanes que els tècnics de GISA i de la Generalitat va certificar que el problema havia estat resolt. Sort que no hem hagut de lamentar cap dany personal.


Ara, l'alcalde exigeix que tant la Generalitat com l'empresa constructora garanteixin que el nou sistema de fals sostres que s'ha de construir al centre sigui una 'solució definitiva' i doni seguretat absoluta als pares, mares i als mestres de l'escola, amb vistes a poder reobrir les portes del centre amb normalitat el proper dilluns.

Lluís Recoder

Hem de creure que ara la solució serà definitiva. Però entenc el neguit dels pares i els mestres, que també és el nostre, tenint en compte que ja hi havia un certificat garantint la seguretat. Esperem que ara l'obra es faci correctament.


Lluís Recoder ha afegit que els arquitectes municipals han estat, en tot moment, a la disposició del departament d'Ensenyament i que continuaran vetllant perquè d'ara endavant les obres de substitució del fals sostre es portin a terme amb totes les garanties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.