Les entitats de les Planes inicien una campanya de recollida de productes pel poble ucraïnès

Material bàsic d'higiene i sanitat, roba i mantes i aliments no peribles són els productes que es recolliran


Temes relacionats

Sant Cugat dona escalf a la comunitat d'Ucraïna i demana que es posi fi a la guerra (28/feb/22)

Kateryna (santcugatenca amb família a Ucraïna): 'La meva germana i la seva família estan amagats en un traster' (25/feb/22)


  • Comparteix:

Imatge de la concentració en suport al poble ucraïnès a Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat (Lali Puig)

Imatge de la concentració en suport al poble ucraïnès a Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat (Lali Puig)

Les entitats del barri de les Planes han engegat una campanya de recollida de productes per al poble d'Ucraïna. La iniciativa ha estat promoguda per Jessica Piera, membre de l'Associació la Rabassa del Pi de Can Borrull. Els productes que es recolliran són: material d'higiene i sanitat bàsic, roba i mantes i aliments no peribles. La intenció és anar fent entregues al Consolat d'Ucraïna a Barcelona, segons el volum de productes recollits.

En declaracions a Cugat Mèdia, Piera ha explicat que la campanya es troba en fase de difusió i que encara estan "a l'espera de contactar amb el Consolat d'Ucraïna a Barcelona" per acabar de "confirmar com es poden entregar" els productes recollits. Segons la coordinadora del projecte, la idea inicial és poder fer una entrega aquest cap de setmana, tot i que si la gent continua portant productes, es farien més entregues.

Actualment, hi ha set entitats col·laboradores: Comissió de festes de les Planes, AVV de Can Cortés, AVV de les Planes, Associació de la Rabassa del Pi de Can Borrull, Grup de Dones de les Planes, AVV Mas Guimbau i Associació Nostre Club. Piera espera que aquesta llista s'ampliï en els pròxims dies.

Els punts de recollida de productes són:
  • Centre Cívic de les Planes
  • AVV Mas Guimbau - Can Castellví: Tardes i cap de setmana
  • Cooperativa Santa Rosalia
  • Hexagonal BCN (Crta. Vallvidrera a Sant Cugat, 311-315): De 9 a 13:30 h.

    Més solidaritat

    L'AFI de l'escola Gerbert d'Orlhac també ha engegat una recollida de materials per a les persones afectades pel conflicte bèl·lic. La recollida és a través de l'Associació Ucraïnesa de Barcelona, que també ho lliurarà al consultar. L'entitat demana, sobre tot, aliments de primera necessitats envasats en llaunes, brisc i caixes (en cap cas en recipients de vicdre), també mantes i roba d'abric, bolquers, apòsits, venes i tiretes. L'entrega es pot efectuar fins aquest dijous al número 2-4 del carrer de Víctor Català (planta baixa, 2), de Sant Cugat. L'enviament serà divendres.






    Jessica Piera

    El que passa és que ara estem en procés de difusió i comencem a recollir i mentre acabem de veure com ho podem entregar. En principi, entregar-ho al Consulat ens deixa tranquils, que no ho estàs entregant a qualsevol. Entregar-ho al Consulat ens dona confiança.

    Jessica Piera

    En quant comencem a tenir, la idea era, entre finals d'aquesta setmana, és a dir, entre divendres i diumenge, poder portar coses, però si ens continuen portant, farem una segona entrega.



    • Comparteix:

  • OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.