La Colmaderia de la Rambla del Celler guanya el tercer Concurs d'Aparadors de Carnaval

Els aparadors de Xarcuteries Griful i Papiol Alfombras han rebut una menció especial del jurat


  • Comparteix:

La Colmaderia ha guanyat el premi a l'aparador més ben decorat de Carnaval que dona el Tot Sant Cugat / Foto: Tot Sant Cugat

La Colmaderia ha guanyat el premi a l'aparador més ben decorat de Carnaval que dona el Tot Sant Cugat / Foto: Tot Sant Cugat

La Colmaderia, un establiment de menjar gurmet de la Rambla del Celler, ha estat el guanyador de la tercera edició del Concurs d'Aparadors organitzat per la Comissió de Carnaval i el Gall, el TOT Sant Cugat i l'Ajuntament de Sant Cugat. A més, han rebut una menció especial l'aparador de Xarcuteries Griful, de la plaça de Sant Pere, i Papiol Alfombras, de l'avinguda de Gràcia. El jurat, format per una representant de cadascuna de les entitats organitzadores, va visitar els comerços participants acompanyat de la rua de Mardi Gras i una trentena de santcugatencs.

Per atorgar el premi, que consisteix en la publicació d'un anunci gratuït al TOT Sant Cugat durant una setmana, el jurat ha valorat, especialment, la temàtica de l'aparador i que s'hagi fet de forma artesanal. Una de les membres del jurat, Verònica Vall, ha explicat que l'aparador de La Colmaderia "representa molt bé el Carnaval de Sant Cugat, en el qual la majoria de disfresses es fan a mà".

A l'edició d'enguany hi han participat un total de set comerços. A banda dels guanyadors, també s'hi han inscrit De Mammalia, Laura Vila Atelier, Farmàcia Volpelleres i Rosetó de Sant Cugat.




Verònica Vall

Hem valorat que fos una temàtica de Carnaval i ens ha semblat que representa molt el que és el Carnaval de Sant Cugat, en el qual les disfresses estan fetes, la majoria, a mà, tot molt artesanal, amb molt color i molt viu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.