L'AMPA de L'Olivera reclama garanties de la seguretat a l'interior de l'escola i que s'arrangin els accessos al centre


  • Comparteix:

Aquest divendres es farà una reunió amb els tècnics i els pares exigiran una garantia per escrit que el nou fals sostre és totament segur

Aquest divendres es farà una reunió amb els tècnics i els pares exigiran una garantia per escrit que el nou fals sostre és totament segur

L'AMPA del CEIP L'Olivera espera que dilluns es puguin reemprendre les classes amb totes les garanties, i reclama no només garanties de seguretat a l'interior de l'edifici sinó també exteriors. En aquest sentit, demanen que s'adeqüin els accessos a l'escola, on actualment s'estan fent obres, i que es doti el centre de transport escolar públic que eviti les aglomeracions de vehicles particulars en aquella zona.

Després de la reunió mantinguda dimarts a la nit entre l'AMPA de l'escola i amb la presència del director d'Educació al Vallès Occidental i de diverses autoritats municipals, l'AMPA de L'Olivera continua reclamant totals garanties que les plaques del fals sostre es col·locaran correctament i no comportaran cap perill pels alumnes, pares i mestres del centre.

De moment, aquest mateix divendres es farà una nova vista a l'escola amb tècnics de l'empresa constructora, TEYCO, tècnics de la Generalitat, municipal i també un arquitecte extern que portaran els propis pares. Així ho ha explicat el president de l'AMPA del CEIP L'Olivera, Jordi Reverter.

Jordi Reverter

Aquest divendres tenim una reunió a l'escola amb els tècnics i revisarem que la solució aportada i les obres siguin realment definitives exigint una garantia per escrit.


Des de l'AMPA de l'escola L'Olivera esperen que dilluns es pugui reobrir el centre amb normalitat, tot i que algunes aules encara no estaran, previsiblement, del tot enllestides. A més, els pares i mares reclamen també que banda de la seguretat interna de l'edifici es garanteixi també la seguretat externa, arranjant els accessos al centre i dotant-lo de transport escolar públic.

Jordi Reverter

Demanen que es garanteixi la seguretat interna però també l'externa, perque l'escola està envoltada d'obres, i una altra exigència és el transport escolar.


De moment, però, l'AMPA encara no descarta emprendre accions legals pels danys materials i morals provocats pels despreniments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.