La nit solidāria de l'AECC tornarā el 2 d'abril a la Masia de Can Magí de Sant Cugat

Durant la celebraciķ se sortejaran des de productes de bellesa fins a seguiments de tractaments i una bossa de cortesia

Imatge d'arxiu d'una sopar solidari contra el cāncer a Sant Cugat / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 5/mar/22 per Paula Pujol

La nit solidāria contra el cāncer de la secciķ local de l'Associaciķ Espanyola Contra el Cāncer (AECC) celebrarā la 34a ediciķ el dissabte 2 d'abril a les 20 h. El sopar benčfic serā un any més a la Masia de Can Magí i seguirā un format similiar a les edicions anteriors, amb menú degustaciķ i un sorteig de diversos productes per als assistents. Aquesta ediciķ estarā 'plena de sorpreses' i hi haurā 'dues actuacions molt especials amb les que tothom gaudirā molt', ha explicat la responsable de comunicaciķ de l'AECC, Rocío Arola.

En aquests dos anys de pandčmia la Covid-19 ha estat "un tema prioritari" i "la causa del cāncer ha estat arraconada", ha explicat Arola, que considera que la gent que té cāncer "necessita la nostra ajuda". Per aquesta raķ, la 34a ediciķ del sopar "estā pensada per destinar els fons directament a investigaciķ" perquč aquesta és "la soluciķ del cāncer". Al llarg de la nit solidāria se sortejaran nits d'hotel, sopars a restaurants, productes de bellesa i tractaments per la gent que pateix cāncer.

Arola s'ha mostrat convenįuda que hi assistirā "forįa" gent, ja que "hi ha hagut una revoluciķ de la gent altruista respecte altres anys". Tanmateix, ha destacat l'acciķ dels voluntariats i de tots aquells que han participat en la causa contra el cāncer. Les entrades, que es poden adquirir a través de la plataforma fins al 31 de marį, tenen un cost de 75 euros, que es destinen a combatre la malaltia. El preu inclou el menú degustaciķ i la participaciķ al sorteig de la Nit Solidāria.

PLATAFORMA PER COMPRAR ENTRADES SOPAR SOLIDARI


DECLARACIONS

Rocio Arola

La causa del cāncer ha estat arraconada perquč era prioritari el tema de la Covid. I és veritat, perō la gent que té cāncer necessita la nostra ajuda. I justament aquesta ediciķ estā pensada per recollir els fons directament a temes d'investigaciķ perquč és la soluciķ del cāncer, la investigaciķ que estan fent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio