Sant Cugat i Alba estrenyen llaços per Sant Medir

Una comitiva de la ciutat italiana agermanada amb Sant Cugat ha participat en l'Aplec


Temes relacionats

L'Aplec de Sant Medir, un espai de retrobament després de dos anys de pausa per la pandèmia ( 3/mar/22)


  • Comparteix:

Recepció institucional als banderers, amb la delegació d'Alba / Foto: Cugat Mèdia

Recepció institucional als banderers, amb la delegació d'Alba / Foto: Cugat Mèdia

Una comitiva de la ciutat italiana d'Alba, agermanada amb Sant Cugat des de 2007, ha participat aquest dijous en l'Aplec de Sant Medir. Els visitants han acompanyat els membres de la corporació local des de ben d'hora al matí, en la recepció als banderers d'enguany, La Unió, a les portes de l'ajuntament. Després han pujat a peu al Camp del Miracle per viure de ben a prop les activitats. A última hora del dia d'Ajuntament ha ofert una recepció institucional a la sala de plens.

La tinenta d'alcalde del municipi italià, Carlotta Boffa, ha vingut per primera vegada a la ciutat, acompanyada de la comissió d'agermanament. "És una ambient preciós, també trobar-se amb gent amiga d'Alba", ha expressat, i ha afegit que "ser aquí és com estar amb la família".

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha lamentat que arran de la Covid-19 "no s'ha pogut fer activitats amb les ciutats germanes de Sant Cugat". Ingla ha assenyalat que "a la gent d'Alba li feia molta il·lusió venir per Sant Medir".




Carlotta Boffa

Estic molt feliç de ser aquí per primera vegada, acompanyada de la comissió d'agermanament. És una atmòsfera preciosa, també trobar-se amb gent amiga d'Alba. L'espectacle ha estat molt bonic. Ser aquí és com estar amb la família.

Mireia Ingla

Durant tots aquests any amb la Covid no s'ha pogut fer activitats amb les ciutats germanes. A la gent d'Alba li feia molta il·lusió venir per Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.