Mor Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat des del 2003

Tenia 56 anys i amb ell va néixer l'actual museu de la ciutat al Monestir


  • Comparteix:

Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Aquest divendres ha mort Lluís Campins amb 56 anys, director dels Museus de Sant Cugat des del 2003. Ell va ser el primer director d'aquesta institució cultural de la ciutat, ja que quan va ser nomenat -el juliol de 2003- només feia dos mesos de la seva inauguració. Amb Campins, que estava malalt des de feia un any i mig, els Museus també han crescut i engloben des del Museu del Monestir, el Celler Modernista i la Capella de Sant Domènec. La vetlla serà al Tanatori Sancho d'Ávila de Barcelona aquest dissabte de 18 h a 21 h i diumenge a partir de les 9.30 h. La cerimònia de comiat serà diumenge a les 13.50 h al mateix tanatori.

Abans d'arribar a Sant Cugat, Lluís Campins va ser tècnic del departament d'Educació al Museu Nacional d'Art de Catalunya, del 1998 al 2002 va ser responsable del Servei Educatiu al Museu d'Història de Catalunya i anteriorment havia treballat com a coordinador de Schola-Didàctica Activa (1990-1997).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.